Известие

Collapse
No announcement yet.

Ниска температура на двигателя 156 2.0 ТС

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ниска температура на двигателя 156 2.0 ТС

Здравейте колеги!Търсих из форума ,но ненамерих това което ми трябваше.Работата е следната: Колата ми е с доста ниска темперетура,сега като е по-топло времето стои на 70 градуса,в задръствания стига и до 90,но до момента в който потегля,а извън градско пада до 50,55 градуса,а зимно време почти достига 60.... какво моье да е? термостат? Може ли от това разходът на колата да е по-висок?
    CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Първоначално публикувано от branny Покажи съобщение
    Здравейте колеги!Търсих из форума ,но ненамерих това което ми трябваше.Работата е следната: Колата ми е с доста ниска темперетура,сега като е по-топло времето стои на 70 градуса,в задръствания стига и до 90,но до момента в който потегля,а извън градско пада до 50,55 градуса,а зимно време почти достига 60.... какво моье да е? термостат? Може ли от това разходът на колата да е по-висок?
    Много е вероятно колега, много е вероятно да е термостат...
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

Термостат е приятел! И моята беше така
      BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от branny Покажи съобщение
        Термостат , и моята беше така извънградско държеше 50-55 градуса , запали колата и опипай големия маркуч към радиатора , ако е топъл , значи термостатът е постоянно отворен.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Благодаря, колеги!
          CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

Working...
          X